Update: 'Brands is onvermurwbaar en slaat PSG-bod op Gueye af'

Update: 'Brands is onvermurwbaar en slaat PSG-bod op Gueye af'

Gepubliceerd: donderdag 31 januari 2019 om 13:17do 31-01-2019 om 13:17

Idrissa Gueye heeft bij de technische leiding van Everton gesmeekt om een transfer. De middenvelder wil dolgraag naar Paris Saint-Germain en hoopt dat director of football Marcel Brands, die over transfer gaat, bereid is hem te laten gaan.

Dat meldt Sky Sports. Het gonst de afgelopen dagen van de geruchten rond Gueye en PSG, dat geïnteresseerd is in de middenvelder. Inmiddels is het zover dat Gueye Everton gesmeekt heeft om hem te laten gaan. Een officieel transferverzoek is volgens Sky Sports nog niet ingediend. 

Gueye wil dus naar PSG, maar een groot probleem is de transfersom. Vooralsnog vraagt Everton een bedrag dat PSG niet wil betalen. Volgens Sky Sports bood de Franse club onlangs 24 miljoen euro, dat geweigerd is door Brands.

De club houdt vol dat Gueye niet te koop is. Omdat de transfermarkt nog maar vier dagen open is, wordt verwacht dat PSG terugkeert met een beter bod.

Update 13.17: Brands laat Gueye niet naar PSG gaan, meldt Sky Sports donderdagmiddag. De Parijse grootmacht heeft een bod van ruim 24 miljoen euro gedaan, maar Everton heeft de aanbieding naast zich neergelegd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws