'Ajax doet bod van zes miljoen euro op negentienjarige Bradaric'

'Ajax doet bod van zes miljoen euro op negentienjarige Bradaric'

29-01-2019 16:52
343

Ajax heeft een bod gedaan op Domagoj Bradaric van Hajduk Split. De Amsterdammers concurreren momenteel met het Franse OSC Lille om de linksback uit Kroatië.

Dat meldt L'Equipe in Frankrijk. Lille heeft zes miljoen euro plus een doorverkooppercentage van tien procent geboden, maar volgens het Franse medium is het bod van Ajax vergelijkbaar. Duidelijk is niet welke club de beste papieren heeft. Lille heeft het bod op Bradaric in korte tijd aanzienlijk verhoogd, want volgens Slobodna Dalmacija bood de Franse club een maand geleden slechts 2,5 miljoen euro. Sinds kort is Ajax zich ermee gaan bemoeien.

Bradaric is een negentienjarige linksback die is opgeleid door Hajduk Split. Sinds dit seizoen speelt hij zijn wedstrijden in de hoofdmacht van de Kroatische topclub. Hij kwam tot nu toe zeven keer in actie voor het eerste elftal van Hajduk. Het contract van Bradaric loopt tot de zomer van 2021. 

Het is niet duidelijk of het bod op Bradaric te maken heeft met ontwikkelingen rond Nicolas Tagliafico. De Argentijn speelt pas een jaar in Amsterdam, maar heeft zich wel al in de kijker gespeeld bij Europese (sub)toppers.