France Football: PSG-directeur is 'heel erg boos' op Ajax na Frenkie-ontknoping

France Football: PSG-directeur is 'heel erg boos' op Ajax na Frenkie-ontknoping

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 08:15wo 30-01-2019 om 08:15

Laatste update: woensdag 30 januari 2019 om 08:40wo 30-01-2019 om 08:40

Volgens France Football is Antero Henrique, sportdirecteur van Paris Saint-Germain, woest op Ajax. Hij heeft het gevoel dat de Amsterdamse club hem heeft voorgelogen rond de ontknoping van de transfer van Frenkie de Jong naar FC Barcelona. 

Een week geleden werd de megatransfer van De Jong naar Spanje afgerond. Ook PSG was zoals bekend in de race voor de 21-jarige middenvelder. Een delegatie van de Franse kampioen was zelfs enkele keren in Nederland om te onderhandelen over De Jong. Lange tijd leek het erop dat Ajax en PSG een akkoord zouden bereiken. 

Volgens France Football is Henrique nu 'heel erg boos' over de manier waarop de deal uiteindelijk is afgehandeld door Ajax. De club zou hem níet hebben geinformeerd over een gigabod van Barcelona, terwijl dat wel de afspraak was. Ajax zou zelfs tot het laatste moment hebben volgehouden dat er géén sprake was van onderhandelingen. 

Een gefrustreerde Henrique voelt zich kortom bedrogen door directeur spelersbeleid Marc Overmars en co. France Football sluit af met de opmerking dat Henrique Ajax om tekst en uitleg heeft gevraagd en 'zich beraadt op actie'. 

Lees ook: De Jong naar FC Barcelona: loodzware concurrentie voor duurste Nederlander ooit

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws