La Gazzetta: Rakitic niet blij met komst De Jong, Inter bereidt operatie voor

La Gazzetta: Rakitic niet blij met komst De Jong, Inter bereidt operatie voor

08-02-2019 13:16 Laatste update: 13:18
21

De komst van Frenkie de Jong naar FC Barcelona heeft mogelijk gevolgen voor Ivan Rakitic. Volgens La Gazzetta dello Sport is de middenvelder niet blij met de komst van de Ajacied en aast hij op een vertrek. Internazionale zou hem willen overnemen.

La Gazzetta schrijft vrijdag dat Rakitic bij Barcelona het verzoek heeft neergelegd om hem te verkopen. De Jong is al binnengehaald, maar de Spanjaarden slaan met de komst van Adrien Rabiot mogelijk nog een slag. De Fransman is momenteel nog speler van Paris Saint-Germain, maar is mogelijk ook op weg naar Spanje, al schreef Mundo Deportivo vorige week dat de club geen interesse meer in hem heeft. La Gazzetta meldt dat Barcelona en Rabiot akkoord zijn, maar dat er nog geen overeenkomst is over de transfersom. Daardoor lijkt het erop dat Rabiot transfervrij vertrekt, omdat zijn contract komende zomer afloopt. 

Rakitic zou niet blij zijn met de komst van de twee middenvelders. Naar verluidt heeft de Kroaat aan Barcelona-president Josep Maria Bartomeu gevraagd of hij mag vertrekken. Dat bericht heeft inmiddels het kamp van Inter bereikt, dat hem graag wil overnemen. Er zijn al langer geruchten over een vertrek van Rakitic naar Inter, maar volgens La Gazzetta zijn er belangrijke ontwikkelingen gaande en is de club achter de schermen bezig met een peperdure operatie.

Omdat Barcelona bezig is met nieuwe spelers, voelt Rakitic de grond onder z'n voeten wegzakken, zo beschrijft La Gazzetta het. Zijn vrouw Raquel en broer, die ook zijn zaakwaarnemer is, hebben hem geadviseerd om zijn carrière ergens anders voort te zetten.