Feyenoord zoekt nieuwe trainer: ook favorieten Van Hanegem lijken af te haken

Feyenoord zoekt nieuwe trainer: ook favorieten Van Hanegem lijken af te haken

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 07:42ma 11-02-2019 om 07:42

Laatste update: maandag 11 februari 2019 om 08:09ma 11-02-2019 om 08:09

De kans is klein dat Feyenoord op korte termijn een opvolger van Giovanni van Bronckhorst aanstelt. Dat laat algemeen directeur Jan de Jong weten. Vorige week zegde Dick Advocaat af.

De recente 'nee' van droomkandidaat Advocaat heeft het speculeren weer op gang gebracht. Martin van Geel, technisch directeur in De Kuip, is op zoek naar een ervaren Nederlandse trainer, maar staat vooralsnog niet onder grote druk om een knoop door te hakken. "Het is pas februari", reageert De Jong weten in het Algemeen Dagblad.

Meerdere trainers worden met Feyenoord in verband gebracht. Phillip Cocu zou volgens het AD een kandidaat kunnen zijn, maar zijn naam valt niet in De Kuip. Daarnaast mikt Cocu naar verluidt op een buitenlandse club. Het duo Henk ten Cate/Henk Fraser heeft de voorkeur van clubicoon Willem van Hanegem, maar Van Geel en Ten Cate liggen elkaar niet.

Het AD noemt ook Hein Vanhaezebrouck. De 54-jarige Belg wordt door 'een stroming' naar voren geschoven, bij een eventueel gebrek aan Nederlandse kandidaten. Vanhaezebrouck werd in december ontslagen door Anderlecht en opgevolgd door Fred Rutten.

Lees ook: Vermeulen streept drie Feyenoord-namen weg: 'Misschien weer poging bij Advocaat'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws