Tadic waarschuwt collega's voor Real: Dat is toch bijna niet te geloven?

Tadic waarschuwt collega's voor Real: "Dat is toch bijna niet te geloven?"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 12:17ma 11-02-2019 om 12:17

Dusan Tadic is bang voor een 'keiharde afstraffing' tegen Real Madrid als Ajax zich aanstaande woensdag niet weet te herpakken na het debacle in Almelo. Zaterdagavond leverde de nummer twee van de Eredivisie een wanprestatie tegen Heracles. 

Woensdagavond komt het grote Real Madrid op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League staat op het programma. "Als we zo spelen als tegen Heerenveen, Feyenoord of Heracles, dan worden we keihard afgestraft", stelt Tadic in gesprek met De Telegraaf

"Maar we hebben dit seizoen tegen Bayern München en Benfica laten zien dat we wel als team kunnen aanvallen en verdedigen. Als we het niveau van die duels opnieuw halen, dan hebben we altijd een kans en kunnen we het ook Real lastig maken."

De Serviër weet dat Real Madrid 'er altijd staat' in belangrijke affiches. "Zo hebben ze de laatste vijf jaar maar liefst vier keer de Champions League gewonnen. Dat is toch bijna niet te geloven? Real is voor iedere wedstrijd favoriet. Tegen wie ze ook spelen. Alleen op bezoek bij Barcelona in grote vorm hebben ze misschien maar 50 procent kans."

Poll

Wat wordt woensdag de uitslag?

(19221 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws