Update uit FC Groningen over gewilde Mahi: Ik ben daar nog niet geweest

Update uit FC Groningen over gewilde Mahi: "Ik ben daar nog niet geweest"

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 14:43di 12-02-2019 om 14:43

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 14:43di 12-02-2019 om 14:43

Of Mimoun Mahi FC Groningen inderdaad inruilt voor FC Zürich, blijft onduidelijk. De aanvaller zelf wilde dinsdag, in gesprek met RTV Noord, niet veel kwijt over zijn situatie. 

Zondag ontbrak Mahi (24) tijdens het duel met Vitesse, volgens Groningen omdat hij ziek was. Later op de avond werd echter bekend dat FC Zürich bezig is met de komst van de spits. "Ik was echt ziek, weet nog niet of de transfer doorgaat. Ben daar nog niet geweest en we zullen het zien", reageert Mahi.

Via de digitale kanalen van Groningen heeft algemeen directeur Hans Nijland een korte update gegeven over de status van de transfer. 'Hoewel het transferwindow wereldwijd nagenoeg gesloten is, blijft het opmerkelijk genoeg voor een aantal landen nog mogelijk om ook na 31 januari nog transfers te realiseren. Dit betekent dat er ook bij FC Groningen nog uitgaande transfers kunnen plaatsvinden', schrijft hij dinsdag.

'Zo is er sluimerende belangstelling voor Mimoun Mahi, die komende zomer over een aflopende verbintenis beschikt bij de club. Of dit nog concreet wordt en hoe zich dit nog zal gaan ontwikkelen, is op dit moment met geen mogelijkheid te zeggen.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws