'Bizar incident: boze Inter-fans bekogelen auto van vrouw Icardi met steen'

'Bizar incident: boze Inter-fans bekogelen auto van vrouw Icardi met steen'

Gepubliceerd: zaterdag 16 februari 2019 om 11:43za 16-02-2019 om 11:43

Laatste update: zaterdag 16 februari 2019 om 11:51za 16-02-2019 om 11:51

Een bizar incident rond Wanda Nara, de vrouw van Internazionale-spits Mauro Icardi. Boze supporters van de Nerazzurri bekogelden zaterdagochtend haar auto met een steen, melden Italiaanse media.

Volgens La Gazzetta dello Sport en Sport Mediaset vond het incident plaats vlakbij San Siro, toen Wanda op het punt stond de snelweg op te rijden. In de auto zaten ook haar kinderen, maar niemand raakte gewond. Het toont aan dat de gemoederen het kookpunt bereiken in de situatie van Icardi bij Inter. De Argentijn steggelt al maanden over een nieuw contract met de club.

De 25-jarige Icardi en zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda zouden te hoge eisen stellen en geen genoegen nemen met een aanbod van zeven miljoen euro, hoewel dat een verdubbeling van zijn huidige gage zou zijn. De Italiaanse media schrijven dat de Inter-fans vooral Wanda aanwijzen als schuldige van de moeizame onderhandelingen. De huidige verbintenis van Icardi loopt medio 2021 af, maar door een transferclausule kan hij voor 110 miljoen euro weg.

Radio Kiss Kiss, zo'n beetje het clubkanaal van Napoli, weet opvallend genoeg te melden dat Icardi hard op weg is naar Juventus. Hij zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de Oude Dame, maar de clubs zijn het nog niet eens over de afkoopsom.

Naast alle commotie over een nieuw contract moest Icardi deze week zijn aanvoerdersband inleveren, waarna hij besloot om niet in actie te komen in het Europa League-duel met Rapid Wien. Een Italiaans roddelblad wist te melden dat Wanda ook nog eens een affaire had met een ploeggenoot van Icardi, maar daar melden de sportmedia niets over.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws