'Hij was de man die ons de kansen gaf om te scoren, hij speelde ongelofelijk goed'

'Hij was de man die ons de kansen gaf om te scoren, hij speelde ongelofelijk goed'

Gepubliceerd: zondag 17 februari 2019 om 08:24zo 17-02-2019 om 08:24

Frank Wormuth vindt niet dat Adrian Dalmau de man van de wedstrijd was in het met 6-0 gewonnen duel met Fortuna Sittard. De Spaanse spits scoorde vier keer voor Heracles Almelo, maar volgens de Duitse trainer van de Heraclieden was Brandley Kuwas de beste.

Kuwas bereidde twee doelpunten van Heracles voor, maar kwam zelf niet tot scoren. "Maar hij was de man die ons de kansen gaf om te scoren", zegt Wormuth na afloop voor de camera van FOX Sports. "Voor mij is hij dus de man van de wedstrijd. Natuurlijk weet ik waar je op doelt, want Dalmau scoort vier keer."

"Maar ik zie meer dan die goals", vervolgt de Duitse oefenmeester van Heracles. "Kuwas was heel belangrijk voor ons, hij speelde ongelofelijk. Daarnaast denk ik ook dat Jesper (Drost, red.) onze beste goal maakt. Normaal gesproken scoort hij niet met zijn hoofd, dus dat was dan het beste."

"6-0 is dan ook een fantastisch resultaat. Zeker in de tweede helft deden we het goed, over de eerste helft was ik niet tevreden. Offensief was alles in orde, maar defensief gaven we te veel ruimte weg. Dat hebben we veranderd en dat hebben ze goed gedaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws