Castaignos kan op zoek naar nieuwe club: Sporting Portugal ontbindt contract

Castaignos kan op zoek naar nieuwe club: Sporting Portugal ontbindt contract

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 11:31di 19-02-2019 om 11:31

Laatste update: dinsdag 19 februari 2019 om 12:57di 19-02-2019 om 12:57

Sporting Portugal heeft het contract van aanvaller Luc Castaignos ontbonden. Dat meldt de club via de officiële kanalen. Castaignos kan nu transfervrij op zoek naar en nieuwe club.

De Nederlandse aanvaller speelde sinds de zomer van 2016 voor de Portugese club, die hem destijds voor 2,5 miljoen euro overnam van Eintracht Frankfurt. In Portugal kwam Castaignos weinig aan spelen toe. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Vitesse.

In een verklaring laat Sporting Portugal weten het contract van Castaignos in onderling overleg met de speler te hebben ontbonden. 'We wensen hem veel persoonlijke en professionele successen toe', aldus de club.

Ook de komst van de Nederlandse trainer Marcel Keizer hielp de aanvaller niet aan meer minuten. In het begin van het seizoen viel hij nog wel drie keer in, maar daarna kwam Castaignos nog nauwelijks tot minuten. In totaal kwam Castaignos tot slechts negen optredens in de competitie. Eerder deze maand werd de aanvaller nog in verband gebracht met een verhuur aan het Zwiterse FC Sion, maar zover kwam het niet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws