De Graafschap-aanwinst: 'Ik trok buiten het veld regelmatig op met Zlatan'

De Graafschap-aanwinst: 'Ik trok buiten het veld regelmatig op met Zlatan'

21-02-2019 08:37
22

De Graafschap-aanwinst Nabil Bahoui was ooit een grote belofte en kwam tot acht interlands voor Zweden. Bij het Zweedse nationale elftal kreeg hij ook te maken met Zlatan Ibrahimovic.

"Ik trok buiten het veld regelmatig op met Zlatan", vertelt Bahoui aan De Gelderlander. "Ik kon het goed hem vinden. Nu heb ik hem al een tijd niet meer gesproken", vervolgt hij.

Bahoui liet eind januari zijn contract bij Grasshoppers ontbinden. Daarna kon hij naar clubs uit de Engelse Championship, maar hij koos voor De Graafschap. Daarvoor won hij onder meer informatie in bij oud-Feyenoord John Guidetti. "Ik wil laten zien wat ik waard ben en de club op die manier helpen om in de league te blijven. Dat is nu het belangrijkst. Wie weet wat er dan in de toekomst nog in het verschiet ligt."

Met zijn keuze voor Nederland treedt Bahou nu in de voetsporen van die grote Zweed. "Zlatan heeft een goede tijd gehad bij Ajax. Ik hoop dat ik hier ook succes heb. Het aanvallende voetbal in Nederland past bij mijn speelstijl."