Driessen verwijt PSV 'Calimero-gedrag': 'Een club als PSV, kom op man'

Driessen verwijt PSV 'Calimero-gedrag': 'Een club als PSV, kom op man'

21-02-2019 09:03 Laatste update: 10:08
309

Het past PSV niet om te klagen over het feit dat de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle wordt verplaatst. Dat stelt verslaggever Leo Driessen bij FOX Sports.

"Ik vind het echt Calimero-gedrag. Wat heb je er voor last van wanneer Ajax die wedstrijd speelt? Speel je eigen wedstrijd", reageert Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Vorig seizoen is het volgens mij ook een aantal keer gewijzigd ten faveure van PSV."

Wedden

Meer odds

De Eindhovenaren zijn furieus dat de competitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle van 2 maart is uitgesteld, zodat Ajax langer de tijd heeft om zich voor te bereiden op de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. "Wat voor last heb je daar nou van? (...) Een club als PSV, kom op man", is Driessen duidelijk.

De heren lijken het erover eens dat de zaak nogal wordt opgeblazen. Volgens analist Kees Kwakman kan PSV zelfs profijt hebben van het besluit, omdat Ajax belangrijke punten kan pakken in de strijd om de elfde plek op de UEFA-ranking. "Als Ajax het nu goed doet, kan de kampioen daar volgend jaar voordeel van hebben. Dus mocht PSV kampioen worden, zou PSV daar voordeel van hebben", redeneert hij.