Kraay looft 'broertje van Holleeder': 'Gaan hem enorm missen tegen Ajax'

Kraay looft 'broertje van Holleeder': 'Gaan hem enorm missen tegen Ajax'

28-02-2019 09:45 Laatste update: 12:16
59

Geen enkele twijfel bij Hans Kraay jr. In de ogen van de presentator en analist is Sergio Ramos (Real Madrid) de beste verdediger ter wereld. Kraay noemt de absentie van Ramos tijdens de return tegen Ajax in de achtste finales van de Champions League dan ook een groot gemis voor Real. 

Ramos kreeg in Amsterdam geel en is geschorst voor de ontmoeting van volgende week dinsdag. "Ik denk echt dat Real die Ramos enorm gaat missen tegen Ajax", zegt Kraay in gesprek met Veronica Magazine. 

Dan begint de lofzang. "Het is de beste verdediger ter wereld. Hij kan koppen, tackelen, schopt elke spits lachend onderuit én vrouwen vinden hem nog aantrekkelijk ook. Hij heeft alles mee. Als je hem 's nachts in een donker steegje tegenkomt, met zo'n gescheurde spijkerbroek aan, dan ren je weg. En niet zo zuinig ook."

"Dan is het net het broertje van Willem Holleeder. Maar als je 'm een net pak laat aantrekken, kan hij zó lunchen met onze koningin. Oké, hij moet een coltrui aan", doelt Kraay op alle tattoo's van de Spanjaard. "Maar wat ik wil zeggen: het is een sloper, maar tegelijkertijd een heel charmante man die Máxima nog kan laten blozen."

Lees ook: Kraay ziet kans voor Ajax: 'Daar ga je heen als je een ondeugende vakantie wilt'

Lees ook: UEFA stelt Real-captain Ramos in staat van beschuldiging na geel tegen Ajax