'Feyenoord-scout in België op de tribune voor aanvaller (23) met zeven doelpunten'

'Feyenoord-scout in België op de tribune voor aanvaller (23) met zeven doelpunten'

Gepubliceerd: maandag 4 maart 2019 om 11:41ma 04-03-2019 om 11:41

Feyenoord houdt de verrichtingen van Theo Bongonda nauwlettend in de gaten. Volgens Het Laatste Nieuws zat er afgelopen weekend een Rotterdamse scout op de tribune voor de vleugelspeler van Zulte-Waregem. 

Dit seizoen was de 23-jarige Bongonda namens Zulte goed voor zeven treffers in de Jupiler Pro League. De Belgische aanvaller heeft zich volgens Het Laatste Nieuws in de kijker gespeeld bij diverse Belgische topclubs. Ook vanuit Duitsland en Frankrijk is er sprake van belangstelling. 

Zondagmiddag zat er tijdens de competitieclash tussen Zulte en AA Gent (1-3) een scout van Feyenoord op de tribune om Bongonda te bekijken, meldt de krant. 

Bongonda werd na afloop van de wedstrijd gevraagd naar de belangstelling van binnen- en buitenlandse clubs. "Ik weet niet of ik vandaag bepaalde teams overtuigd heb. Ik ben geen scout of sportief directeur. Ach, momenteel ben ik daar nog niet mee bezig. Het is pas maart."

In 2013 debuteerde Bongonda in België bij Zulte. Hij speelde later voor onder meer Celta de Vigo en Trabzonspor. Aan het begin van dit seizoen lijfde Zulte hem opnieuw in. Het contract van de aanvaller loopt door tot medio 2022. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws