'Crisisberaad bij Real Madrid: Ramos en Solari peppen spelers op voor Ajax-duel'

'Crisisberaad bij Real Madrid: Ramos en Solari peppen spelers op voor Ajax-duel'

05-03-2019 07:23 Laatste update: 15:47
27

De stafleden van Real Madrid hebben maandag de koppen bij elkaar gestoken na de nederlagen tegen FC Barcelona in de Copa Del Rey en de Primera Division. In een paar dagen tijd zijn twee prijzen in rook opgegaan.

Real staat in de Primera Division twaalf punten achter op koploper Barcelona en lijkt alleen nog maar de Champions League te kunnen winnen. De staf van Real heeft maandag voor de training bij elkaar gezeten en een gesprek van veertig minuten gevoerd, meldt AS. Aanvoerder Sergio Ramos en trainer Santiago Solari hebben dat gesprek geleid.

Omdat Real na de nederlagen tegen Barcelona niet meer op drie, maar slechts op één front actief is, vond de technische staf het tijd voor een soort crisisberaad. In de kleedkamer werd er gesproken over de huidige voortgang van De Koninklijke. Het gesprek had geen negatieve ondertoon, maar juist een positieve, aldus AS.

Real heeft nog zes Champions League-wedstrijden om het seizoen succesvol af te sluiten. Het vier keer op rij winnen van het miljardenbal zou een van de grootste prestaties ooit zijn van de club. Om die reden wil Solari zijn spelers motiveren om extra hun best te doen tegen Ajax, dat dinsdagavond uitgeschakeld moet worden. 'Solari wil dat niemand zich in de laatste fase van het seizoen afsluit en dat alle spelers een stap extra zetten om het grote doel te bereiken', aldus AS.