Excelsior slaat belangrijke slag: contract verlengd, alsnog vertrek bij degradatie

Excelsior slaat belangrijke slag: contract verlengd, alsnog vertrek bij degradatie

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2019 om 14:17vr 08-03-2019 om 14:17

Laatste update: vrijdag 8 maart 2019 om 14:25vr 08-03-2019 om 14:25

Luigi Bruins gaat zijn contract bij Excelsior verlengen. De 31-jarige middenvelder signeert binnenkort een contract waarmee voor nog twee seizoenen aan de Rotterdamse club verbonden is, zo meldt Excelsior. 

De voormalig Feyenoorder heeft wel een specifieke clausule in zijn nieuwe contract laten opnemen, zo weet het Algemeen Dagblad. Wanneer Excelsior aan het einde van het huidige seizoen degradeert uit de Eredivisie, is Bruins alsnog transfervrij. Ook aanvoerder Ryan Koolwijk heeft deze voorwaarde in zijn contract staan. 

"Twee jaar langer bij deze mooie club", reageert Bruins op de clubwebsite. "Wat de doorslag gaf is dat het lekker dichtbij huis is, de club waar ik opgegroeid ben en de club waar we de komende jaren nog mooie dingen willen gaan neerzetten. Mijn doel voor de komende twee seizoenen is voor mij persoonlijk om zoveel mogelijk te spelen. Met de club willen we ons nu zo snel mogelijk veilig spelen om dan in de komende twee jaar de volgende stap te zetten."

Wat Bruins plannen zijn voor de lange termijn? "Ik ben van mening dat ik zelfs nog langer kan doorgaan dan deze twee seizoenen, maar laten we eerst in deze periode weer wat moois gaan neerzetten. We moeten we ons nu zo snel mogelijk veilig spelen en dan zien we daarna wel verder."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws