'Ramos sprak Real Madrid-spelers op de training toe en schold weigerende Isco uit'

'Ramos sprak Real Madrid-spelers op de training toe en schold weigerende Isco uit'

Gepubliceerd: zaterdag 9 maart 2019 om 11:17za 09-03-2019 om 11:17

Laatste update: zaterdag 9 maart 2019 om 11:42za 09-03-2019 om 11:42

Sergio Ramos en Real Madrid-voorzitter Florentino Perez hebben donderdag met elkaar gesproken over de toekomst van de club. Of de strijdbijl is begraven wordt uit het bericht van de Spaanse krant AS niet duidelijk, maar Ramos heeft in ieder geval wel het voortouw genomen en is met Perez bezig met een plan voor de toekomst.

Ramos en Perez botsten hard met elkaar in de kleedkamer van Real na de uitschakeling in de Champions League tegen Ajax. Volgens meerdere Spaanse media dreigde Ramos zelfs met zijn ontslag. Inmiddels zijn beide partijen weer nader tot elkaar gekomen. Volgens AS bestaan er nog steeds spanningen tussen Ramos en Perez, maar werkt het duo wel samen om Real voor de rest van het seizoen weer op de rit te krijgen. 

Of Ramos toekomst heeft bij Real, hangt volgens AS af van wie de volgende trainer wordt. Niet alleen Perez, maar ook Ramos bepaalt mede wie de opvolger van Santiago Solari moet worden. Zeker lijkt dus dat de Argentijn binnenkort zijn ontslag krijgt. Volgens AS is de kans groot dat dat na het weekend gebeurt.

Ramos heeft de spelers van Real donderdag bij elkaar geroepen tijdens de training om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. De technische staf was daar niet bij. "Wie niet volledig betrokken is en niet alles wil geven, kan net zo goed nu vertrekken", heeft Ramos volgens AS gezegd.

Vervolgens maakte hij Isco met de grond gelijk omdat de middenvelder weigerde op de spelersbus te stappen nadat hij hoorde dat hij niet bij de selectie zat voor het duel met Ajax. 

Lees ook: 'Ramos dreigt na Champions League-eliminatie met vertrek bij Real Madrid'

Poll

Wie moet er trainer worden van Real Madrid?

(7355 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws