Onderhandelingen 'muurvast': 'Vreemd als Kjell al rond zou zijn met Ajax'

Onderhandelingen 'muurvast': 'Vreemd als Kjell al rond zou zijn met Ajax'

Gepubliceerd: maandag 11 maart 2019 om 11:52ma 11-03-2019 om 11:52

Onderhandelingen tussen FC Emmen en Kjell Scherpen over een nieuw, opgewaardeerd contract zitten 'muurvast'. Dat weet het Dagblad van het Noorden. Op de achtergrond speelt de interesse van meerdere clubs. 

De huidige verbintenis van de negentienjarige Scherpen loopt door tot medio 2020. Emmen wil de goalie graag langer binden, maar gesprekken hebben voorlopig niets opgeleverd. "Dat heeft natuurlijk ook te maken met de privésituatie van Kjell", zegt zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink. "Of alles nog open ligt? Ja. Anders zou ik mezelf tegenspreken."

Emmen-preses Ronald Lubbers is in afwachting van ontwikkelingen rond de tiener. "Het is duidelijk dat wij in dezen ook kaarten op tafel hebben. Kjell ligt nog bijna anderhalf jaar vast, dus hij is niet zomaar weg."

DvhN weet dat Ajax belangstelling heeft voor Scherpen. Ook vanuit Engeland is er interesse, stelt de krant. Er wordt ondertussen gespeculeerd over een 'informele' overeenkomst tussen de goalie en Ajax. "Wat mijn gevoel zegt? Er is nog geen gesprek geweest tussen Ajax en ons, dus ik kan er niets zinnigs over zeggen", reageert Lubbers.

"Het bevreemdt mij zeer als Kjell al rond zou zijn met Ajax. Het is logisch dat hij de verhalen van grotere clubs wil aanhoren. Maar daarna moeten de clubs met elkaar in overleg gaan. Als dat niet gebeurt, verdient dat niet de schoonheidsprijs."

Poll

Zou Scherpen een goede aanwinst zijn voor Ajax?

(20843 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws