Perez schrikt van PSV: Zorgen dat er geen voorzetten komen, dat is alles''

Perez schrikt van PSV: "Zorgen dat er geen voorzetten komen, dat is alles''

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 08:34di 12-03-2019 om 08:34

Kenneth Perez vindt het verbazingwekkend dat PSV nog altijd aan kop van de Eredivisie staat. De Deense FOX Sports-analist ziet een groot verschil tussen de eerste en tweede seizoenshelft van de Eindhovenaren.

Perez zag PSV zaterdagavond met 2-0 winnen van NAC Breda en deelde zijn bevindingen bij Natafelen met Kees op FOX Sports. "Het is echt heel bijzonder dat ze het nog voor elkaar hebben. Voor de winterstop vond ik heel leuk om naar PSV te kijken: fris, ze bleven de hele wedstrijd gaan. Maar na de winterstop is er een klap in gekomen..."

Volgens Perez spraken de commentaren na de wedstrijd tegen NAC voor zich. "Tegen NAC, de nummer laatst nota bene! Dan zeggen ze: we hebben wel heel weinig weggegeven... Dat getuigt er niet van dat ze erg overtuigd van zichzelf zijn. Het is meer een soort overlevingsdrang, om uit deze vormdip te komen."

De Deen meent dat de Eredivisie-koploper relatief gemakkelijk te ontmantelen is voor tegenstanders. "Gewoon die backs afdekken en zorgen dat er geen voorzetten komen, dat is alles. Van Pablo Rosario en Jorrit Hendrix hoef je geen creatieve oplossing te verwachten."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Wie wordt kampioen: PSV of Ajax?

(5904 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws