'PSG aast op De Ligt en wil Raiola gebruiken om FC Barcelona af te troeven'

'PSG aast op De Ligt en wil Raiola gebruiken om FC Barcelona af te troeven'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 11:30di 12-03-2019 om 11:30

Laatste update: dinsdag 12 maart 2019 om 11:40di 12-03-2019 om 11:40

Paris Saint-Germain wil een speciale troef inzetten om Matthijs de Ligt te strikken. Via zaakwaarnemer Mino Raiola hopen de Parijzenaars FC Barcelona te slim af te zijn.

Dat meldt Le10Sport dinsdag. Volgens het Franse medium is PSG nog altijd in de race voor De Ligt. Eerder zagen de Fransen hoe Ajax-middenvelder Frenkie de Jong voor hun neus werd weggekaapt door FC Barcelona. Dit keer hopen ze een vergelijkbaar scenario te voorkomen.

Mino Raiola moet daar een belangrijke rol in gaan spelen. De zaakwaarnemer van De Ligt is momenteel met Paris Saint-Germain in gesprek over een contractverlenging voor Marco Verratti, wiens huidige verbintenis in Parijs in de zomer van 2021 afloopt. Tijdens die onderhandelingen wil Raiola zover krijgen dat hij De Ligt ervan overtuigt voor PSG te kiezen.

Of de tactiek van Paris Saint-Germain slaagt, is nog maar de vraag. De Ligt zou volgens de Spaanse media Mundo Deportivo en Diario Sport een voorkeur hebben voor een overgang naar Catalonië. FC Barcelona heeft volgens Catalunya Radio zeventig miljoen euro over voor De Ligt.

Lees ookCatalunya Radio: Barça verneemt vraagprijs en heeft 70 miljoen over voor De Ligt

Poll

Welke club past beter bij De Ligt?

(4775 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws