'Ajax belooft goede selectie: Overmars is bereid portemonnee te trekken'

'Ajax belooft goede selectie: Overmars is bereid portemonnee te trekken'

12-03-2019 12:39 Laatste update: 12:51
202

Ajax is achter de schermen al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen op orde te krijgen. De Amsterdammers zullen ook een poging doen om enkele spelers van de huidige selectie in Amsterdam te houden.

Die verwachting spreekt Ajax-watcher Mike Verweij uit in de podcast Kick-Off van De Telegraaf. "Overmars is bereid zijn portemonnee weer te trekken en flink geld uit te geven. Ajax belooft dat er volgend jaar weer een heel goede selectie staat", stelt hij. "Ik denk dat ze achter de schermen al heel nadrukkelijk bezig zijn, zelfs met het benaderen van spelers, en dat er ook wel een poging zal worden ondernomen om een aantal spelers in Amsterdam te houden."

De Jong is al getransfereerd naar FC Barcelona en er zullen er meer volgen. Toch lijkt Ajax niet iedereen te willen laten gaan. "De Ligt gaat weg. Onana staat heel nadrukkelijk in de belangstelling van grote clubs en heeft aangegeven dat hij weg wil. Ziyech zal weggaan, maar ik denk dat ze voor de rest toch wel heel veel spelers willen behouden", meent Verweij.