'PSV wil verder met Schwaab: Duitse verdediger twijfelt over aanbieding'

'PSV wil verder met Schwaab: Duitse verdediger twijfelt over aanbieding'

Gepubliceerd: woensdag 13 maart 2019 om 08:35wo 13-03-2019 om 08:35

De toekomst van Daniel Schwaab bij PSV is nog ongewis. De dertigjarige verdediger heeft een voorstel van de Eredivisie-koploper in beraad, meldt Voetbal International.

PSV wil graag verder met Schwaab, wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt. De Duitser heeft echter nog geen beslissing genomen. Hij twijfelt of hij in Eindhoven wil blijven of vanwege privéomstandigheden toch dichter bij huis in Duitsland wil spelen, aldus VI. PSV verwacht nog deze maand duidelijkheid. Schwaab is ook onder trainer Mark van Bommel een vaste waarde.

Na het Eindhovens Dagblad meldt ook VI dat Pablo Rosario op het punt staat om bij te tekenen. Daarnaast heeft technisch manager John de Jong goede hoop dat ook met Donyell Malen spoedig een akkoord wordt bereikt. Zijn kansen lijken te stijgen, zodra Steven Bergwijn en Hirving Lozano voor recordbedragen worden verkocht. Dit seizoen is Malen voornamelijk invaller.

Michal Sadilek kan eveneens een nieuwe contractaanbieding tegemoet zien. Vorige week verlengde Mohammed Ihattaren al zijn contract.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet PSV het contract van Schwaab verlengen?

(2730 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws