Unnerstall 'logische opvolger van Zoet': 'Hij kan zich zeker met hem meten'

Unnerstall 'logische opvolger van Zoet': 'Hij kan zich zeker met hem meten'

13-03-2019 10:27 Laatste update: 15:19
68

Lars Unnerstall moet de opvolger worden van Jeroen Zoet bij PSV. Dat is de mening van Rick Cremers, die namens L1 VVV-Venlo volgt. De Duitse doelman, door de Eindhovenaren verhuurd aan VVV, maakt wederom indruk in Noord-Limburg.

Na dit seizoen keert Unnerstall terug naar Eindhoven, waar Jeroen Zoet mogelijk een stap naar het buitenland gaat maken. "De vraag of Unnerstall de concurrentiestrijd aankan leeft op dit moment heel erg", zegt Cremers tegen Omroep Brabant. "Ik ben zelf ook heel erg benieuwd. Ik denk niet dat hij beter is dan Zoet, maar ik denk wel dat Unnerstall zich kan meten met de huidige PSV-keeper. Mocht Zoet vertrekken, dan lijkt Unnerstall mij de logische opvolger."

"Je kunt ze eigenlijk niet vergelijken op dit moment", probeert Cremers toch te nuanceren. "Als keeper van PSV krijg je maar een paar keer per wedstrijd iets te doen. En dan moet je er ook staan. Als keeper van VVV krijg je natuurlijk veel meer momenten om je te onderscheiden als keeper. Unnerstall kan zich iedere wedstrijd weer in de kijker spelen."