Teleurstelling na 'grote fout' in Amsterdam: Iedereen zat er doorheen

Teleurstelling na 'grote fout' in Amsterdam: "Iedereen zat er doorheen"

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 07:58do 14-03-2019 om 07:58

Laatste update: donderdag 14 maart 2019 om 09:02do 14-03-2019 om 09:02

Younes Namli was na afloop van Ajax-PEC Zwolle (2-1) op woensdagavond doodziek van de nederlaag. Wat de aanvaller betreft was een verlies in Amsterdam namelijk helemaal niet nodig geweest. 

"Het begint met die eerste goal van Ajax. Dat is een grote fout van mij. Het verrast me in de rug en ik kijk te veel naar de bal. Als je met 0-0 de rust in gaat, wordt het misschien nog wel mooier", zei Namli na de wedstrijd, in gesprek met Voetbal International.

"Voor rust hadden we het moeilijk. We kregen geen drukmomenten op de bal en dan kom je met tien man in je eigen zestien terecht. Dat is gewoon vragen om problemen tegen een elftal als Ajax."

In de kleedkamer sprak Namli z'n teamgenoten toe. "Ik heb gezegd: als we dit tegen Ajax kunnen brengen, dan kunnen we het tegen iedereen brengen. Eerlijk is eerlijk, dit Ajax is gewoon een internationale topploeg. Het is heel zuur dat je geen punten meeneemt, maar we moeten die tweede helft vasthouden."

"Natuurlijk zat iedereen er doorheen. Dit was een heerlijk punt geweest, zo'n puntje waar niemand rekening mee houdt. De kunst is nu om dit mee te nemen naar Excelsior zondag. Daar moeten we winnen." PEC staat na 25 duels op de dertiende plaats, één puntje boven de rode streep. 

Lees ook: Pover Ajax door het oog van de naald: Blind redt Amsterdammers in slotfase

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws