'Ik denk dat elke ploeg die nu Ajax loot, denkt: yes! We hebben een kans!'

'Ik denk dat elke ploeg die nu Ajax loot, denkt: yes! We hebben een kans!'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 12:30do 14-03-2019 om 12:30

FOX Sports-commentator Leo Driessen denkt dat alle resterende ploegen in de kwartfinale van de Champions League hopen op Ajax als tegenstander. Dat zei hij woensdagavond bij talkshow Voetbalpraat. 

"Ik denk dat elke ploeg die nu Ajax loot, bij zichzelf denkt: yes! Daar hebben we kans tegen!", aldus Driessen. "Onderschatting? Nee, dat is wat anders. Als je bij de laatste acht zit, is er geen onderschatting. Maar met de ene ploeg ben je gewoon minder blij dan met een andere ploeg."

De eveneens aangeschoven Hans Kraay was woensdag aanwezig bij Ajax-PEC Zwolle (2-1). "We hebben het nu over ploegen die wel of niet bang voor Ajax zijn... Nou, nuu is wel duidelijk geworden dat als Hakim Ziyech en Frenkie de Jong niet meedoen, dat Ajax dan een heel normaal middenveld heeft. Ze werden gewoon 35 minuten opgejaagd door PEC!" Vanwege blessures stonden Ziyech en De Jong woensdagavond niet in de basis bij Ajax. 

De loting voor de kwartfinale én de halve finale van de Champions League vindt vrijdagmiddag plaats op het Zwitserse kantoor van de UEFA.

Lees ook: de mogelijke tegenstanders van Ajax in de kwartfinale van de Champions League

Poll

Wie zou jij graag als tegenstander van Ajax willen zien?

(18006 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws