Blind laat zich uit over gewenste CL-loting: 'Daar heb ik een speciaal gevoel bij'

Blind laat zich uit over gewenste CL-loting: 'Daar heb ik een speciaal gevoel bij'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 15:45do 14-03-2019 om 15:45

Daley Blind zou het mooi vinden als Ajax vrijdag bij de Champions League-loting wordt gekoppeld aan Manchester United. De verdediger van Ajax heeft een verleden bij de club uit de Premier League.

Blind wilde in de persconferentie in aanloop naar AZ - Ajax geen uitgesproken voorkeur geven. "Ik heb natuurlijk veel interesse in de loting, maar we zitten hier voor zondag. We zullen kijken wat er morgen uit de koker rolt." Als hem wordt gevraagd of hij dan echt geen voorkeur heeft, laat Blind toch wat los. "Het zijn allemaal mooie wedstrijden. Maar ik heb wel een speciaal gevoel bij Manchester United natuurlijk."

Heel verrassend is de opmerking van Blind niet. De Oranje-international verkaste in 2014 van Ajax naar Manchester, waar hij tot afgelopen zomer onder contract stond. In 2017 won hij met The Mancunians de Europa League door in de finale uitgerekend Ajax te verslaan.

Woensdagavond was Blind nog matchwinner voor de Amsterdammers in de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Zijn fanatieke manier van juichen had volgens Blind niets te maken met frustratie. "Ik scoor niet zo vaak in de laatste minuten in mijn carrière. Het was gewoon emotie wat loskwam. Je kijkt naar de F-side en die gaan ook helemaal uit hun plaat. Het was gewoon puur emotie en zeker geen frustratie."

Lees ook: De mogelijke tegenstanders van Ajax in de kwartfinale van de Champions League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws