Willems verdringt De Guzman naar het tweede plan: Ik weet wat mijn rol is

Willems verdringt De Guzman naar het tweede plan: "Ik weet wat mijn rol is"

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 08:30vr 15-03-2019 om 08:30

Eintracht Frankfurt-middenvelder Jonathan de Guzman moest donderdagavond genoegen nemen met een invalbeurt tijdens het Europa League-duel met Internazionale. Uitgerekend Jetro Willems kreeg als controlerende middenvelder de voorkeur boven de oud-Feyenoorder.

De geboren Canadees tilde er echter niet te zwaar aan. "Ik hoopte stiekem dat ik zou spelen, maar Jetro mocht deze keer beginnen. Wij zijn goede vrienden, maar dit is voetbal hè? Dit gun ik hem wel", liet De Guzman na de 0-1 overwinning van zijn ploeg weten aan FOX Sports. De 31-jarige middenvelder stond na de winterstop nog maar drie keer in de basis en heeft een pas op de plaats moeten maken. "Ik weet wat mijn rol is en ik sta altijd klaar om te spelen", haalt hij zijn schouders op.

Een vertrek uit Frankfurt, waar hij nog een contract tot medio 2020 heeft, is dan ook geen optie voor de oud-Feyenoorder. "Nee, ik heb het naar mijn zin hier. Ik hoef ook niet verder te kijken. Ik speel in een hele mooie competitie en ik heb het naar mijn zin."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws