Veel vertrouwen in Ajax tegen Juventus: 'Thuis een 2-0 overwinning, uit 1-1'

Veel vertrouwen in Ajax tegen Juventus: 'Thuis een 2-0 overwinning, uit 1-1'

15-03-2019 17:22 Laatste update: 17:34
82

Aad de Mos is er heilig van overtuigd dat Ajax Juventus uit kan schakelen in de kwartfinales van de Champions League. Dat voorspelt De Mos op zijn Instagram-pagina.

"Een van de moeilijkste tegenstanders met een sterk geheel en een sluwe trainer, Allegri", zegt De Mos. "Ronaldo is natuurlijk de kers op de taart. Hem uit de wedstrijd houden zal de sleutel zijn tot een groot succes. Ajax moet in de Arena het verschil zien te maken."

De Mos denkt dat Ajax de kwaliteit heeft om Juventus pijn te doen. "Ze zijn in staat om Chiellini en Bonucci het moeilijk te maken. Daar ben ik zeker van overtuigd. Ze moeten niet spelen zoals Atlético deed bij Juventus, angstig, maar gewoon zoals ze bij Real Madrid hebben gespeeld."

"Ik geef Ajax zeker een kans, ondanks de grote Ronaldo. Het is niet zo dat hij dat nog een keer kan herhalen (hattrick thuis tegen Atlético, red.). Ik ben ervan overtuigd dat het kan."

De Mos verwacht dat Ajax zich gaat plaatsen voor de halve finales van de Champions League. 'Ik zeg thuis 2-0 voor Ajax en uit een 1-1.'

Lees ook: Endt geeft Ajax '35 procent kans': 'Als ze daar de slag winnen, zijn ze heel ver'