Ajax krijgt te maken met Ronaldo: Ik zou willen dat Wimpie nog fit was

Ajax krijgt te maken met Ronaldo: "Ik zou willen dat Wimpie nog fit was"

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 18:10vr 15-03-2019 om 18:10

Sjaak Swart is niet blij met Juventus als tegenstander van Ajax in de kwartfinales van de Champions League. Mister Ajax had liever een andere tegenstander uit de koker zien komen.

"Het is de slechts loting die er is, dan begin je ook nog thuis", vertelt een teleurgestelde Swart voor de camera van De Telegraaf. Swart kent zijn plek en weet dat de ploeg uit Turijn de beste papieren heeft voor de halve finales. "Juventus is natuurlijk de favoriet."

"Je hebt de laatste wedstrijd tegen Atlético Madrid gezien, dat ze het er thuis nog uit halen. Juventus is de lastigste tegenstander die er is. We moeten kijken wat we kunnen doen. Het is jammer dat we ook eerst nog thuis spelen. Anders kun je uit een resultaat spelen en je thuis helemaal leeg spelen, alles of niets. Het is jammer."

Ajax krijgt twee keer te maken met Cristiano Ronaldo, die Atlético Madrid met een hattrick uit wist te schakelen. Hem afstoppen zal een lastige opgave worden. "Daar heb ik maar een man voor: Wim Suurbier. Ik zou willen dat Wimpie nog fit was, dan denk ik dat het binnen een kwartier afgelopen zou zijn."

Lees ook: Endt geeft Ajax '35 procent kans': 'Als ze daar de slag winnen, zijn ze heel ver'

Poll

Wie gaat dit tweeluik winnen?

(5804 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws