Feyenoord wilde Isak naar De Kuip halen: Wij hebben pogingen gedaan

Feyenoord wilde Isak naar De Kuip halen: "Wij hebben pogingen gedaan"

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 10:16zo 17-03-2019 om 10:16

Laatste update: zondag 17 maart 2019 om 13:41zo 17-03-2019 om 13:41

Feyenoord heeft in het verleden een poging gedaan om Alexander Isak naar De Kuip te halen. Technisch directeur Martin van Geel zei dat zondagochtend bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Feyenoord bleek echter niet opgewassen tegen het grote geld van Borussia Dortmund.

Isak is momenteel de grote man bij Willem ll, dat zaterdagavond verrassend won van Feyenoord in Rotterdam-Zuid. "Isak is een fantastisch talent dat ik bij AIK Stockholm al heb zien spelen. Hij speelde daar al vanaf zijn zeventiende. Wij hebben pogingen gedaan en contact gehad met zijn broer, die zijn zaken deed."

"Hij is toen naar een ander management gegaan. We hebben veel contact gehad. Hij ging naar Borussia Dortmund, dat een transfersom van negen miljoen euro en een gigantisch salaris neerlegde. Het is een groot talent die z'n stappen kan maken naar de toekomst toe."

Ook Hans Kraay jr. is onder de indruk van Isak. "Ik heb veel gehoord van Isak. Tijdens de warming-up stond ik te kijken toen ze flankballen voor de goal aan het gooien waren. Hoe hij de ballen op z'n Van Persies op tachtig procent in de kruising duwt. Dat is niet normaal. Hij laat bij de 2-3 (in De Kuip, red.) zien dat hij verschrikkelijk goed kan voetballen."

Lees ook: Feyenoord geeft Willem II de zege cadeau en zet derde plaats op het spel

Poll

Moet Feyenoord vol voor Isak gaan?

(2472 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws