Groot nieuws met mogelijke gevolgen voor Ajax en Overmars: Monchi keert terug

Groot nieuws met mogelijke gevolgen voor Ajax en Overmars: Monchi keert terug

Gepubliceerd: zondag 17 maart 2019 om 12:10zo 17-03-2019 om 12:10

Laatste update: zondag 17 maart 2019 om 12:31zo 17-03-2019 om 12:31

Monchi keert terug bij Sevilla. De technisch directeur is per 1 april aangesteld door de Primera Division-club. Sevilla meldt de komst van Monchi zondag via de officiële kanalen. Het nieuws over Monchi kan weleens gevolgen hebben voor Ajax. 

Monchi - volledige naam: Ramón Rodríguez Verdejo - werd namelijk óók nadrukkelijk genoemd bij Arsenal, dat op zoek is naar een technisch directeur. De Spanjaard was volgens diverdse media een van de belangrijke kandidaten in Londen. De kans is groot dat Arsenal nu het vizier volledig richt op Marc Overmars, directeur spelersbeleid in Amsterdam. Football London meldde zaterdag nog dat Overmars zelf dolgraag de stap wil maken naar zijn oude werkgever. 

Monchi was in het verleden doelman van Sevilla en groeide sinds 2000 uit tot transferguru van de Spaanse club. In april 2017 verliet hij Sevilla. Kort daarna signeerde Monchi een vierjarig contract bij AS Roma. Daar stapte hij eerder deze maand op, kort na het ontslag van trainer Eusebio Di Francesco. Maandag wordt de oud-keeper gepresenteerd, meldt Sevilla

Sevilla ontsloeg vrijdag trainer Pablo Machin. Hij sneuvelde na de uitschakeling in de achtste finales van de Europa League. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws