Robben maakt indruk bij Bayern: 'Enorme eerzucht, een ongelooflijke professional'

Robben maakt indruk bij Bayern: 'Enorme eerzucht, een ongelooflijke professional'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 09:33di 19-03-2019 om 09:33

Arjen Robben werkt keihard aan een spoedige rentree bij Bayern München. De tomeloze inzet van de 35-jarige aanvaller maakt veel indruk op technisch directeur Hasan Salihamidzic.

"Ik praat elke dag met Arjen. Hij is weer in training en echt een ongelooflijke professional", zegt Salihamidzic, geciteerd door Sport1. "Hij werkt al drie maanden met een enorme eerzucht, het is echt ongelooflijk." De voormalig Oranje-international kwam sinds begin november niet meer in actie vanwege een hamstringblessure. Hij moest een rentree al meerdere keren uitstellen, omdat ook zijn kuit opspeelde.

Robben, die komende zomer vertrekt bij Bayern München, hervatte inmiddels de individuele training, maar Salihamidzic hoopt van harte dat de oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea en Real Madrid snel de laatste stap zet. "Ik zal erg blij zijn voor hem als hij weer met de groep kan trainen. Dat zou een beloning zijn voor de zware tijd die hij achter de rug heeft."

Wanneer Bayern-trainer Niko Kovac weer een beroep kan doen op Robben, is afwachten. "Ik weet niet wanneer hij weer fit is, ik ben geen dokter. Maar ik zie hem elke dag en het gaat nu wat beter met hem", besluit Salihamidzic.

Poll

Moet Robben stoppen of nog een jaar doorgaan?

(2585 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws