Van Marwijk neemt hoofdredacteur VI mee naar Emiraten: Betreuren z'n vertrek

Van Marwijk neemt hoofdredacteur VI mee naar Emiraten: "Betreuren z'n vertrek"

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 13:32do 21-03-2019 om 13:32

Laatste update: donderdag 21 maart 2019 om 13:41do 21-03-2019 om 13:41

In het kielzog van Bert van Marwijk gaat ook Taco van den Velde aan de slag in de Verenigde Arabische Emiraten. De hoofdredacteur van Voetbal International verlaat het blad na 23 jaar. VI meldt dat donderdagmiddag. 

Van den Velde maakte eerder al onderdeel uit van de staf van Van Marwijk toen deze bondscoach was van Saudi-Arabië en Australië. Woensdag werd bekend dat Van Marwijk is aangesteld door de bond van Verenigde Arabische Emiraten. Waar Van den Velde zijn werk als journalist eerder combineerde, vertrekt hij nu definitief bij VI. Sinds 2017 maakte Van den Velde deel uit van de hoofdredactie. 

"Taco is jarenlang een van de toonaangevende gezichten van VI geweest en leverde de afgelopen periode een belangrijke bijdrage in het toekomstbestendig maken van ons mediamerk", laat collega-hoofdredacteur Peter Wekking weten. "Wij betreuren zijn vertrek, maar begrijpen waarom hij kiest voor deze carrièremove en wensen hem daarbij alle succes. We hopen hem en Bert van Marwijk terug te zien op het WK van 2022."

Lees ook: Officieel: Van Marwijk begint voor vierde keer aan periode als bondscoach

Lees meer over: Transfernieuws

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws