'Real gaat bij mislopen Hazard voor opvallend alternatief in Premier League'

'Real gaat bij mislopen Hazard voor opvallend alternatief in Premier League'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 15:28do 21-03-2019 om 15:28

Mocht de transfer van Eden Hazard van Chelsea naar Real Madrid onverhoopt geen doorgang vinden, is De Koninklijke van plan zich te melden bij West Ham United. Volgens Sky Sports wordt Felipe Anderson als 'plan B' gezien in de Spaanse hoofdstad.

Volgens het Britse medium heeft Chelsea eerder deze maand een eerste bod van Real van ongeveer zeventig miljoen euro afgewezen. Duidelijk is dat The Blues niet van plan zijn Hazard voor een habbekrats te laten gaan, ook al loopt het contract van de Belg in de zomer van 2020 af en is hij niet van plan een vernieuwd contract te tekenen.

De Koninklijke houdt er dus ergens rekening mee dat het niet lukt om de creatieve middenvelder naar Spanje te halen. Chelsea mag, zoals het er nu naar uitziet, de komende twee transferperiodes geen transfers doen en kiest er dus mogelijk voor hun sterspeler voor nog een seizoen te behouden.

Daarom is inmiddels ook Felipe Anderson in beeld bij de formatie van Zinedine Zidane. De 25-jarige Braziliaan moet volgens Sky Sports zo'n 75 miljoen eruo kosten. Daarmee zou West Ham een prima deal hebben. De club haalde Anderson afgelopen zomer voor 38 miljoen euro weg bij Lazio Roma.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws