'Er gaat veel fout, maar ik kan niet zeggen dat ik ongelukkig ben bij Real Madrid'

'Er gaat veel fout, maar ik kan niet zeggen dat ik ongelukkig ben bij Real Madrid'

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 23:54za 23-03-2019 om 23:54

Raphaël Varane ontkent dat hij zich niet gelukkig voelt bij Real Madrid. De toonaangevende sportkrant L'Équipe pakte onlangs groot uit met een verhaal dat de centrale verdediger een vertrek uit het Estadio Santiago Bernabeu overweegt.

Marca schreef vrijdag zelfs dat Varane een transferverzoek heeft ingediend, maar de Franse international ontkent de aantijgingen in alle toonaarden. "Wat zij beweren, dat ik ongelukkig zou zijn bij Real Madrid, is niet waar", laat hij weten aan Franse media, geciteerd door Metro. "Ik speel voor de grootste club ter wereld. Er zijn heel wat dingen die niet goed gaan, maar ik kan niet zeggen dat ik ongelukkig ben hier."

Volgens de berichtgeving in de Spaanse en Franse media was Varane 'verzadigd' nadat hij met Real Madrid vier Champions League-zeges in vijf seizoenen binnensleepte. De 25-jarige stopper benadrukt echter dat hij nog genoeg te winnen heeft in Madrid. "Ik blijf mezelf constant uitdagen, dat is nodig als je jezelf op topniveau wil handhaven. Wij maken een moeizaam seizoen door, maar ik zal alles blijven geven in dit shirt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws