Platje bijna transfervrij in Indonesië: 'Misschien kloppen ze opnieuw aan'

Platje bijna transfervrij in Indonesië: 'Misschien kloppen ze opnieuw aan'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 15:16zo 24-03-2019 om 15:16

Neftçi Baku, Kalmar FF, Stade Brest, Hansa Rostock: Melvin Platje heeft al een flink aantal interessante clubs op zijn CV staan. Tegenwoordig speelt de Nederlandse spits voor Bali United FC. Mogelijk volgt er binnenkort een avontuur in Australië. 

Eind 2019 loopt het contract van Platje (30) bij Bali United af. Hij staat open voor een nieuwe stap. "Ik laat het lekker op me af komen. Na vorig seizoen waren er twee Australische clubs concreet", vertelt hij in gesprek met Noordhollands Dagblad. 

"Ik had toen alleen nog een doorlopend contract, maar misschien kloppen die straks wel weer opnieuw aan. Lijkt me een mooi avontuur. Al zou het ook geen straf zijn om hier nog een paar jaar te spelen. Ik voel me fitter dan ooit en het liefst blijven we nog een jaar of vier in het buitenland, om te genieten van andere culturen."

"De oudste is nu zeven en tegen de tijd dat 'ie naar de middelbare school gaat, willen we zeker terug naar Nederland. Naar Blaricum, waar we een huis gekocht hebben. Want ja, uiteindelijk voelt Nederland toch nog altijd als thuis."

Platje kwam in Nederland uit voor FC Volendam, NEC, VVV-Venlo en Telstar. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws