Gemengde reacties bij Die Mannschaft: 'We hadden wel geluk met de 2-3'

Gemengde reacties bij Die Mannschaft: 'We hadden wel geluk met de 2-3'

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 23:34zo 24-03-2019 om 23:34

Duitsland heeft zondagavond een interland met twee, zo niet drie gezichten afgewerkt. Die Mannschaft was drie kwartier lang heer en meester tegen Nederland en liep uit naar een 0-2 voorsprong, wankelde na de 2-2 van Oranje en won uiteindelijk toch met 2-3 in Amsterdam.

Volgens bondscoach Joachim Löw was de eerste helft van zijn ploeg 'klasse'. "Wij hadden de wedstrijd volledig onder controle", liet hij weten aan de Duitse tv-zender RTL. Serge Gnabry, de maker van de 0-2, viel zijn trainer bij. "De eerste helft was sensationeel. We zijn tot het einde blijven knokken en we hebben nog een verdiende goal gemaakt."

Doelman Manuel Neuer ging echter niet voorbij aan de moeizame fase die Duitsland in de tweede helft beleefde. "Na de 2-2 werd het heel lastig. Wij hebben onze moed niet verloren, maar we hadden wel geluk dat we nog de winnende goal maakten."

Oranje zal tot het nieuwe seizoen moeten wachten om revanche te kunnen nemen. De 'returnwedstrijd' in Duitsland staat gepland voor 6 september.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws