Koeman na gefilmd briefje van Lodeweges: 'Signaal dat we slimmer moeten zijn'

Koeman na gefilmd briefje van Lodeweges: 'Signaal dat we slimmer moeten zijn'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 07:59ma 25-03-2019 om 07:59

Laatste update: maandag 25 maart 2019 om 10:35ma 25-03-2019 om 10:35

Na 'het briefje van Lodeweges' bij Duitsland - Nederland is er nu een 'briefje van Lodeweges' bij Nederland - Duitsland. Volgens De Telegraaf zal de staf van Oranje echter niet blij zijn dat de NOS vlak voor rust duidelijke beelden liet zien van dat briefje.

"Voor ons een signaal dat we slimmer moeten zijn", zei bondscoach Ronald Koeman daar na afloop over tegen De Telegraaf. Volgens de krant krijgt de zaak mogelijk nog een staartje. De NOS liet namelijk beelden zien van een briefje waarop Lodeweges zijn tactische ideeën had gepend. Die beelden waren voor de Duitsers uiteraard ook te zien.

Die Mannschaft leidde op dat moment nog met 0-2 in de Johan Crijff Arena. Na rust was er een totaal ander Nederlands elftal te zien en knokte de formatie van Ronald Koeman zich terug tot 2-2. Nederland ging in de slotfase alsnog de boot in en verloor met 2-3.

Toch deed het moment terugdenken aan de Nations League-wedstrijd in Duitsland. Toen werd een handgeschreven briefje van Lodeweges het veld in gestuurd. In de absolute slotfase tekende Virgil van Dijk toen voor de gelijkmaker.

Lees ookBuitenlandse pers na verlies Oranje: 'Een marteling voor De Ligt en Van Dijk'

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws