Gerbrands apetrots op ongeëvenaarde PSV-deal: 'Primeur in de topsport'

Gerbrands apetrots op ongeëvenaarde PSV-deal: 'Primeur in de topsport'

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 15:08ma 25-03-2019 om 15:08

De deal tussen PSV en de nieuwe hoofdsponsor, Metropoolregio Brainport Eindhoven, is ongeëvenaard en uniek in de topsport. Dat zegt algemeen directeur Toon Gerbrands op de website van de club. 

PSV maakte maandag bekend dat Metropoolregio Brainport Eindhoven vanaf komend seizoen op het shirt van de club prijkt. Metropoolregio Brainport Eindhoven is de opvolger van hoofdsponsor EnergieDirect; het betreft een innovatief partnership met grote bedrijven, waaronder ASML, Philips en VDL. 

"Dit is een primeur in de historie van de topsport. We creëren een nieuw ecosysteem en de manier waarop is kenmerkend voor de onderlinge verbondenheid en samenwerking in deze regio", zegt Gerbrands

John Jorritsma, burgemeester van de stad Eindhoven en voorzitter van de stichting Brainport, is trots op de deal. "PSV is een club van iedereen, nationaal en internationaal vermaard. In Brainport Eindhoven werkt het bedrijfsleven uit de hele regio nauw samen met kennisinstellingen en de overheid. Die samenwerking brengt banen en welvaart voor iedereen in de regio."

Lees ook: Miljoenendeal PSV: Metropoolregio Brainport Eindhoven wordt hoofdsponsor

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws