Bad boy Icardi weer uit de selectie gezet: 'Er is vrijdag wat voorgevallen'

Bad boy Icardi weer uit de selectie gezet: 'Er is vrijdag wat voorgevallen'

30-03-2019 16:27 Laatste update: 16:28
21

Mauro Icardi is door een incident op de training niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Inter. De Argentijnse spits keerde deze week na lange afwezigheid terug op de training bij de Nerazzurri, maar na een nieuw incident lijkt hij het ditmaal echt verbruid te hebben.

Nadat de spits van Inter in februari van zijn aanvoerdersband werd ontdaan wilde hij niet meer in actie komen voor zijn club. Inter zelf stelde in eerste instantie dat Icardi afwezig was vanwege een knieblessure. Later kwam de club daar weer op terug. Vorige week woensdag werd Icardi klaar bevonden om weer mee te trainen met het eerste elftal.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel tussen Inter en Lazio wordt echter duidelijk dat Icardi ondanks een blessure van collega-spits Lautaro Martinez niet bij de selectie zit. "Er is iets voorgevallen op de training gisteren en ik moet daar nog eens goed over nadenken", liet Inter-trainer Luciano Spalletti weten op de persconferentie, opgeschreven door La Gazzetta Dello Sport.

"Het was net alsof we een nieuwe speler hadden, omdat hij lang niet bij ons is geweest", vertelt Spalletti verder. "Hij heeft getraind en we moeten hem terugkrijgen in trainingsmodus. Ik onthoud wat er gisteren en de afgelopen tijd allemaal is gebeurd en daarom is hij nu niet in staat om zijn teamgenoten te helpen."