Lukkien veroordeelt 'belachelijke' Ajax-fans: 'Dat zegt veel over die mensen'

Lukkien veroordeelt 'belachelijke' Ajax-fans: 'Dat zegt veel over die mensen'

30-03-2019 16:59
66

Dick Lukkien heeft met walging gereageerd op de verwensingen die Kjell Scherpen, zijn doelman bij FC Emmen, op sociale media naar zijn hoofd geslingerd krijgt. Een deel van de fans van Ajax wil niet dat Scherpen een contract ondertekent in Amsterdam.

De F-side, de harde kern van de Ajax-fans, stelt als reactie op de interesse van de Amsterdamse club in de jonge doelman dat Scherpen 'niet welkom is in Amsterdam'. De 19-jarige keeper postte als elfjarige jongen tweets waarin hij zijn liefde voor Feyenoord niet onder stoelen of banken stak.

"Belachelijk. Dat je als 19-jarige veelbelovende keeper wordt afgerekend op tweets die je acht jaar geleden hebt gepost, zegt veel meer over die mensen dan over Kjell", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe.

De trainer van FC Emmen houdt zich niet bezig met de transfer van Scherpen. "Ik heb vanuit onze club niet vernomen hoe het er echt voor staat. Er worden allerlei dingen geroepen in de pers. Zolang ik niets hoor van de clubleiding dat het definitief is, ga ik er vanuit dat het rustig is."