Immers: 'Dan had ik na mijn eerste seizoen bij Feyenoord al weer hogerop gekund'

Immers: 'Dan had ik na mijn eerste seizoen bij Feyenoord al weer hogerop gekund'

Gepubliceerd: zondag 31 maart 2019 om 07:45zo 31-03-2019 om 07:45

Lex Immers denkt dat hij zichzelf tekort gedaan heeft tijdens zijn periode bij Feyenoord. De aanvallend ingestelde middenvelder van ADO Den Haag had vaker willen scoren en daarmee een transfer naar het buitenland willen afdwingen.

Immers scoorde in zijn eerste seizoen voor Feyenoord twaalf keer voor de Rotterdammers. Tegen Vitesse (3-3) was hij belangrijk voor ADO met twee treffers en een assist. "Jullie weten wat mijn kwaliteiten zijn, dat heb ik bij Feyenoord wel laten zien", zegt de Hagenaar tegen Omroep West. "Ik heb mezelf misschien tekort gedaan daar, te weinig goals gemaakt. Als ik die goals wel had gemaakt was ik misschien al na een jaar weg geweest bij Feyenoord."

"Onze eerste helft, daar moeten we gewoon van leren", vervolgt Immers, die deze week een nieuw contract ondertekende in Den Haag. "Dat zijn cadeautjes die we weggeven. Sesamstraat is dat, dat mag niet. Als we daar van leren komen we de aankomende weken in de positie dat we omhoog kunnen gaan kijken en wedstrijden zullen gaan winnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws