Scherpen zet zinnen op Ajax-transfer: Het is de beste club van Nederland

Scherpen zet zinnen op Ajax-transfer: "Het is de beste club van Nederland"

03-04-2019 23:38 Laatste update: 04-04-2019 00:02
113

Kjell Scherpen heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Ajax. Dat laat de FC Emmen-doelman weten aan FOX Sports na de 2-5 nederlaag tegen de Amsterdamse club. Een groep Ajax-fans zit niet te wachten op zijn komst.

Na de 2-5 nederlaag op de Oude Meerdijk ging het niet alleen over de vijf goals die Scherpen om de oren kreeg, maar ook over de spandoeken en spreekkoren uit het Ajax-vak. "Je ziet dingen voorbij komen, maar ik focus mij op de wedstrijd. Ik sluit mij ervoor af. Dat heb ik met meer dingen dit seizoen gedaan", reageert Scherpen, die onlangs zijn broer verloor.

Ajax en FC Emmen vervolgen later deze week de onderhandelingen over Scherpen. De Amsterdammers zien de doelman graag komen en de liefde is wederzijds. "De clubs zijn in gesprek. Het gaat de goede kant op, dus het is even afwachten", aldus de negentienjarige doelman. "Bij Ajax kan ik mij goed ontwikkelen. Het is de beste club van Nederland."

"Ik praat er ook over met mijn familie en zaakwaarnemer. Zij vertellen mij dat ik moet doen waar ik mij goed bij voel", zegt Scherpen, die niet uitsluit dat hij volgend seizoen ook onder de lat staat bij Emmen. De promovendus zou hem in dat geval huren van Ajax. "Maar dan moeten we er wil inblijven natuurlijk."

Lees ook: Ajax wint en is na 1061 dagen weer koploper op gekke avond voor Scherpen