BILD: Stevens grijpt wederom hard in en zet ook man van 6 miljoen uit de selectie

BILD: Stevens grijpt wederom hard in en zet ook man van 6 miljoen uit de selectie

04-04-2019 08:43
37

Huub Stevens heeft wederom hard ingegrepen bij Schalke 04, schrijft BILD. De 65-jarige interim-trainer zette onlangs Nabil Bentaleb uit de selectie en zou nu ook Hamza Mendyl naar het tweede elftal gedirigeerd hebben.

De huidige nummer 14 van de Bundesliga, die woensdagavond uit de DFB Pokal geknikkerd werd door Werder Bremen, heeft het nieuws nog niet bevestigd. BILD meldt echter dat Mendyl sinds deze week meetraint met het O23-elftal van Die Königsblauen. Of Stevens zijn beslissing heeft genomen op basis van sportieve of disciplinaire redenen, is vooralsnog niet duidelijk.

Mendyl is pas bezig aan zijn eerste seizoen in Gelsenkirchen. Afgelopen zomer kwam hij voor zes miljoen euro over van het Franse Lille. De Marokkaanse international kon echter niet veel indruk maken en kwam na de winterstop slechts één keer in actie. Bentaleb kostte Schalke negentien miljoen euro, maar werd onlangs verbannen vanwege een 'disciplinaire fout' en lijkt een rentree in het eerste elftal voorlopig te kunnen vergeten.