'Contractnieuws uit Groningen: akkoord bereikt over nieuwe verbintenis Memisevic'

'Contractnieuws uit Groningen: akkoord bereikt over nieuwe verbintenis Memisevic'

04-04-2019 13:25
26

Samir Memisevic en FC Groningen hebben een overeenkomst bereikt over een nieuw tweejarig contract. De 25-jarige verdediger ligt daarmee vast tot medio 2021.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden donderdagmiddag. De Bosniër en zijn management stelden afgelopen week de rechtsgeldigheid van de eenzijdige, door de club te lichten optie die Memisevic in zijn oude contract had staan ter discussie. 

De Kroatische zaakwaarnemer stapte deze week naar Groningen om de kwestie te bespreken. Dit leidde er uiteindelijk toe dat er van die optie geen gebruik meer is gemaakt. Memisevic heeft een nieuw en verbeterd contract getekend zonder nieuwe opties.

De international van Bosnië, die vorige week nog tot de nationale selectie van zijn land behoorde, kwam bij Groningen als verdediger. Dit seizoen stelt trainer Danny Buijs hem vooral op als controlerende middenvelder, waarin hij een belangrijke rol vertolkt voor het elftal. Memisevic kwam in 2016 naar Groningen en speelde daarvoor voor het Bosnische FK Radnik.

Lees ook: FC Groningen en 'transfervrije' Memisevic om tafel: 'Liefst voor langere tijd'