Derksen: 'Heel erg geschrokken, maar deze jongen is niet kapot te krijgen'

Derksen: 'Heel erg geschrokken, maar deze jongen is niet kapot te krijgen'

Gepubliceerd: donderdag 4 april 2019 om 20:45do 04-04-2019 om 20:45

Johan Derksen is flink geschrokken van zijn ongeluk, maar laat zich niet kisten. De zeventigjarige analist beseft wel dat hij een flinke smak heeft gemaakt.

"Ik ben in drie dagen ontzettend opgeknapt", zegt hij bij Veronica Inside. "Maar ik zit nog te wachten op de foto's, want ik heb een gecompliceerde armbreuk. Ze weten niet of dat gewoon met gips kan of dat een operatie moet plaatsvinden. En ik moet volgende week nog naar de kaakchirurg, want ik heb een gebroken oogkas."

Derksen kan zich weinig van het voorval herinneren. "Ik werd pas weer een beetje wakker in het ziekenhuis. Ik ben heel erg geschrokken en besef nu dat ik heel veel geluk heb gehad. Als je daar als zo'n voddebaal in het ziekenhuis ligt, denk je: kolere, wat is mij allemaal overkomen. Op mijn leeftijd breek je natuurlijk snel een heup. Om nog maar niet van een dwarslaesie te spreken. Ik heb alleen een hoop hechtingen in mijn kop, een gebroken arm en wat kneuzingen en bloeduitstortingen."

Derksen laat zich niet kisten. "Deze jongen is niet kapot te krijgen. Vandaag voel ik mij voor het eerst een stuk beter. Ik heb een hersenschudding, maar er is geen blijvend letsel", vult hij aan. "Ik heb een paar breuken in mijn schedel, maar dat zit zo mooi dat ze daar niets aan doen. Dat groeit gewoon weer aan elkaar."

De grote vraag is wanneer hij terugkeert aan tafel bij Veronica Inside. "Als die kop van mij een beetje bijgetrokken is, dan kan ik er zo weer gaan zitten. Misschien wordt het een weekje later. Maar ik wil daar niet te dramatisch overdoen, want wat is Veronica Inside zonder Johan Derksen", grapt hij.

Lees ookDerksen in ziekenhuis na val van trap: gebroken arm en zware hersenschudding

Lees ookGeschrokken Genee: 'Hij is er slecht aan toe en dat is verschrikkelijk schrikken'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws