Immers wilde het niet toegeven: 'Ik ben hier geboren en ik ga hier ook neer'

Immers wilde het niet toegeven: 'Ik ben hier geboren en ik ga hier ook neer'

Gepubliceerd: zondag 7 april 2019 om 09:38zo 07-04-2019 om 09:38

Lex Immers wilde het lang niet toegeven, maar hij is een kind van de club bij ADO Den Haag. De aanvallend ingestelde middenvelder, die de laatste drie wedstrijden als spits fungeerde, wil nooit meer weg bij de Residentieclub.

Immers tekende anderhalve week geleden een contract voor zes jaar bij ADO. In drie van die zes jaar zal hij actief zijn als speler, de invulling van de andere drie jaar is nog onduidelijk. "Dan ga ik een functie binnen de club bekleden", zegt Immers tegen FOX Sports. "Er staat trainer/scout in het contract, het ligt er maar net aan waar de club mij nodig heeft."

"Ik heb het altijd ontkend dat ik een kind van de club bent, maar als je hier zo lang speelt en alleen maar mooie seizoenen hebt meegemaakt wil je hier ook afsluiten", gaat Immers verder. "Het klinkt misschien raar, maar ik ben hier geboren en ik ga hier ook neer. Daarom is het zes jaar geworden."

Tegen FC Utrecht (5-0 zege voor ADO) kwam Immers twee keer tot scoren. Door die treffers werd hij topscorer van de eeuw van ADO met 29 goals. "Nou, dat de scheids het seizoen dan maar meteen affluit", lacht hij. "Leuk om te horen, mooie statistiek."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws