Bewondering bij Juve voor Ajax: 'Wat ze daar voor elkaar kregen was verrassing'

Bewondering bij Juve voor Ajax: 'Wat ze daar voor elkaar kregen was verrassing'

09-04-2019 09:49
46

Federico Bernardeschi spreekt zijn bewondering uit voor Ajax in aanloop naar de Champions League-clash van woensdagavond in Amsterdam. Vooral de zege op Real Madrid heeft indruk gemaakt op de aanvaller van Juventus.

"Ajax heeft een heel jong team dat barst van het talent en altijd kiest voor de voetballende oplossing", zegt Bernardeschi op de website van de UEFA. "Ajax is ontzettend sterk en heeft zeer atletische spelers, dus wij zullen een antwoord moeten vinden op al hun kwaliteiten. Het is de Champions League, dus je krijgt niets cadeau. We zullen twee keer top moeten zijn om het resultaat te kunnen behalen dat we willen."

De Italiaanse international keek vol bewondering naar het optreden van de Amsterdammers tegen titelhouder Real Madrid, in het Estadio Santiago Bernabéu. "Wat zij voor elkaar kregen in Madrid was voor iedereen een verrassing, maar in de Champions League kan iedereen van iedereen winnen. Er zijn geen regels. Elke wedstrijd is weer een gevecht."

Ajax en Juventus trappen woensdag om 20.45 uur af in de Johan Cruijff Arena. Het is overigens de vraag of de Italiaanse kampioen kan beschikken over Giorgio Chiellini. Cristiano Ronaldo lijkt wel van de partij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie