Update: Bayern-trainer Kovac bevestigt handgemeen: 'Als mannen over gesproken'

Update: Bayern-trainer Kovac bevestigt handgemeen: 'Als mannen over gesproken'

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 14:50vr 12-04-2019 om 14:50

Laatste update: vrijdag 12 april 2019 om 15:03vr 12-04-2019 om 15:03

Het is hommeles bij Bayern München: op de training van donderdag zijn Kingsley Coman en Robert Lewandowski met elkaar op de vuist gegaan. Dat melden Duitse media.

Coman en Lewandowski verzeilden door onbekende oorzaak in een ruzie en gaven elkaar rake klappen op het lichaam en hoofd. Niklas Süle, Jerome Boateng en andere spelers moesten de twee kemphanen uit elkaar halen, aldus BILD en Kicker. Bayern-trainer Niko Kovac zou het tweetal na overleg niét naar de kleedkamer hebben gestuurd, tot verbazing van de overige spelers.

Bayern München weigert volgens BILD een reactie te geven op het incident. Het is dan ook niet duidelijk of de Duitse koploper een straf uitdeelt. Bayern vervolgt de jacht op de landstitel zondag met een uitwedstrijd tegen middenmoter Fortuna Düsseldorf. De ploeg van Kovac staat één punt voor achtervolger Borussia Dortmund. In de Bundesliga staan nog zes speelronden op het programma.

Update 12/4, 14.50 uur: Bayern München-trainer Niko Kovac heeft bevestigd dat er op de training 'een handgemeen' heeft plaatsgevonden tussen Kingsley Coman en Robert Lewandowski. "We hebben er met zijn drieën als mannen over gesproken, waarbij beide spelers zich verontschuldigd hebben voor hun gedrag. Ze betreuren wat er gebeurd is", verklaart de Kroaat, die geen straf uitdeelt. "Niemand krijgt een boete, want beide spelers hebben berouw getoond en dat vind ik erg belangrijk. De zaak is voor mij afgesloten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws