Pasveer bevestigt: Als hij goed in de emotie zit, kan hij wel gek zijn

Pasveer bevestigt: "Als hij goed in de emotie zit, kan hij wel gek zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 12 april 2019 om 10:58vr 12-04-2019 om 10:58

Vitesse-trainer Leonid Slutsky kan flink uit zijn vel springen. Dat stelt Remko Pasveer, doelman van de Arnhemse club. Slutsky laat het in de rust regelmatig donderen.

Slutsky maakte zondag na Vitesse - PSV gehakt van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Pasveer is niet compleet verrast. "Ik mag hem wel. Als mens is hij echt geweldig. Een sociale man met humor", vertelt de Vitesse-routinier aan VTBL.

Op de vraag hoe gek de Russische trainer is, antwoordt Pasveer. "Als hij goed in de emotie zit, kan hij wel gek zijn. Hij heeft pieken en dalen. In de rust kan hij ook helemaal losgaan en soms is dat absoluut nodig. Ik loop er meestal bij weg, omdat ik vind dat je het ook op een andere manier kunt benaderen. Maar hij is emotioneel. Dat tekent ook wel zijn betrokkenheid."

De Vitesse-selectie kent inmiddels de nodige Russische scheldwoorden. Pasveer: "Als het niet gaat, loopt hij wel met Russische woorden te vloeken. We kennen ze nu wel, maar de betekenis nog niet. We weten dat het geen nette woorden zijn. Hij klapt er aardig wat uit."

Lees ook: Bizarre tirade Slutsky over Gözübüyük: "Slechtste scheidsrechter ter wereld"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws